Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση» – «Επειδή δεν έχουμε τα ταλέντα»

«Ακόμα και κάποιοι που πίστευαν ότι μπορεί να φύγουν από μία ζώνη και αυτή να διαλυθεί ή ακόμα και να διαλυθεί ολόκληρο κανάλι», αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής.

Μια κουβέντα σχετικά με την τηλεοπτική εικόνα της χώρας είχαν σήμερα οι συμμετέχοντες στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό μέλλον συναδέλφων τους, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέλυσαν, μεταξύ άλλων, το εάν ισχύει στον τηλεοπτικό χώρο η φράση «ουδείς αναντικατάστατος» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ έχω μία αρχή και το λέω και για τον εαυτό μου και για όλους. Νομίζω θα συμφωνήσεις κι εσύ Ανδρέα, που έχεις και τη μεγαλύτερη πείρα από όλους. Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση. Ακόμα και κάποιοι που πίστευαν ότι μπορεί να φύγουν από μία ζώνη και αυτή να διαλυθεί ή ακόμα και να διαλυθεί ολόκληρο κανάλι. Ουδείς αναντικατάστατος… ουδείς.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό ισχύει σαν κανόνας, αλλά επειδή δεν έχουμε τα ταλέντα, να είναι πλούσια η αγορά και ο τηλεοπτικός ορίζοντας, όταν βρίσκεις κάποιον που είναι πολύ καλός ή είναι μία αξία σταθερή στον χρόνο, δεν μπορείς να την αντιμετωπίζεις με αυτό το ρητό. Δηλαδή με αυτή τη λογική θα εξαφανίσω ας πούμε τον Νίκο Ευαγγελάτο; Ισχύει, όμως, αυτό το ρητό. Ποτέ δεν έφυγε κάποιος και σταμάτησε μια ιστορία. Είναι, όμως, κάποια πρόσωπα που τα κανάλια ή η τηλεόραση πρέπει να στηριχθεί επάνω τους, γιατί είναι ταλέντα ή υπερταλέντα»

Κ.Κ.: Είτε γιατί κάνουν εμπορικά και φέρνουν έσοδα στους σταθμούς, είναι πολλοί οι λόγοι.

Α.Μ.: Παίρνουν ένα project και το αποθεώνουν. Είναι στο θέμα της οργάνωσης να το εκμεταλλευτεί και να βγάλει χρήματα από αυτό.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας σε Κλέλια Ρένεση: «Να κοιτάξει μήπως η δική της άποψη είναι η μειοψηφούσα και όχι των άλλων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading