Καθηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας για την Μίνα Αδαμάκη: «Με είχε πάρει και σαν να τα μπέρδευε, δεν καταλάβαινα»

“Το ίδιο συνέβη και με την Ντίνα Κώνστα” εξομολογείται ο Μιχάλης Ρέππας.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Ρέππας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης, στην ΕΡΤ. Μέσα σε άλλα, ο επιτυχημένος δημιουργός αναφέρθηκε στις πρόσφατες απώλειες της Ντίνας Κώνστα και της Μίνας Αδαμάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, αποκαθίσταται όλο αυτό. Κάποια στιγμή είπα στον Θανάση Παπαθανασίου, «δεν πρέπει να είναι πολύ καλά» γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Πολύ καιρό πριν πεθάνει, ενάμιση περίπου χρόνο. Σαν να τα μπέρδευε, σαν να μην ήθελε να τα πει σε μένα, σαν να πήρε λάθος αριθμό. Δεν καταλάβαινα ακριβώς. Δεν φαντάστηκα όμως και δεν μου πήγε το μυαλό».

«Το ίδιο συνέβη και με την Ντίνα Κώνστα. Από τηλεφώνημα είχε φανεί ότι κάτι δεν πάει τέλεια. Δεν ξέρω αν είχε αλτσάιμερ ή άνοια, ένα από τα δυο αυτά. Δεν ξέρεις και πως να το χειριστείς, είναι όπως με τον μεθυσμένο που δεν μπορείς να τον κάνεις καλά».

Δείτε επίσης: Μαίρη Μαράντη: «Ο Γιώργος Αρμένης έβρεξε την καπαρντίνα με ουίσκι κι έβαλε φωτιά»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com