Θέμης Γεωργαντάς για τα επεισόδια στα MAD: «Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ στο επαγγελματικό κομμάτι»

O Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν στα MAD VMA 2022

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ στο επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώνομαι ότι τα συγκεκριμένα acts αφαιρούνται και ενημερωνόμουν βήμα βήμα. Μάθαινα ένα δύο λεπτά πριν βγω στη σκηνή τι θα ακολουθεί, είχε διαλυθεί όλο. Μαθαίνω μετά από λίγο ότι τα συγκεκριμένα acts επανέρχονται.

Η πιο σωστή αντίδραση ήταν να φύγουν από την βραδιά. Όπως είδατε, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια τους και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν κανονικά το act. Δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει άλλο η ένταση. Άνθρωποι του MAD ήταν έξω από το καμαρίνι του καθενός για να είναι σίγουροι ότι όταν τραγουδούσε ο ένας δεν θα έβγαινε έξω ο άλλος. Τραγούδησαν και μετά αποχώρησαν.

Αυτό που έκαναν τεράστια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλα αυτά παιδιά, τα οποία πλήρωσαν εισιτήριο για να έρθουν να τους δουν να τους χειροκροτήσουν», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς..

«Όταν έγινε αυτό, την επόμενη μέρα ζητήσαμε από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών να μας στείλουν μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο τράπερς, αυτών που είχαν όλα αυτά τα vip πάσα. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση».

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: «Όταν βγήκα από το παιχνίδι της έστειλα τα συλλυπητήριά μου»