Βόλος: Κυνηγός πυροβόλησε τον φίλο του στο κεφάλι

Βόλος: Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η εξόρμηση δύο φίλων που πήγαν σήμερα το πρωί για κυνήγι. Ο 45χρονος κυνηγός τραυμάτισε σοβαρά τον 37χρονο φίλο του, νομίζοντας πως είναι αγριογούρουνο, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Οι δύο άνδρες είχαν πάει για κυνήγι στην περιοχή Μικρό Περιβόλι, στις 08:00.

Ο 37χρονος, αλβανικής καταγωγής, νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, έχοντας σοβαρά τραύματα στην ινιακή χώρα. Οι δύο φίλοι πήγαν για κυνήγι αγριογούρουνου σε δύσβατη περιοχή και δεν έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας (κίτρινα γιλέκα κ.λπ).

propoli

Δίνει μάχη για την ζωή του

Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού οι δύο φίλοι απομακρύνθηκαν ψάχνοντας αγριογούρουνα. Σε κάποια στιγμή ο 45χρονος νόμιζε πως εντόπισε θήραμα και το πυροβόλησε στο κεφάλι. Όμως αυτός που δέχθηκε τις σφαίρες ήταν ο αδελφικός του φίλος. Αμέσως μόλις ο 45χρονος κατάλαβε τι είχε κάνει ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της πυροσβεστικής, για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία, που είχε πέσει σε μια απότομη χαράδρα. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Βόλου, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 45χρονος κυνηγός συνελήφθη από τις αρχές, και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φερραίου, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν εντολής εισαγγελέα.

Loading