Επεκτείνεται η έρευνα του εισαγγελέα για τη Folli – Follie

Σε βάθος χρόνου και συγκεκριμένα και στους πριν του έτους 2017 ισολογισμούς θα επεκταθεί η έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα για την υπόθεση της Folli – Follie.

propoli

Μάλιστα, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν αποκλείεται να διερευνηθούν ευθύνες ακόμα και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την καθυστέρηση αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας.

Θα τεθούν όμως και άλλα ερωτήματα σχετικά με το γεγονός ότι αρχικά η έρευνα περιορίστηκε μόνο στις οικονομικές καταστάσεις του 2017 και δεν ήλεγξε τα προηγούμενα χρόνια και δη τις συναλλαγές των μεγαλομετόχων και την τυχόν σύνδεσή τους με τους -κατά τις καταγγελίες- παραποιημένους ισολογισμούς.

Τώρα ο οικονομικός εισαγγελέας θα μελετήσει το υλικό της υπόθεσης και θα κρίνει αν θα καλέσει ως υπόπτους τους 11 στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα για χειραγώγηση.

Ανοίγουν λογαριασμοί εμπλεκόμενων προσώπων στη Folli – Follie

Η επιτροπή, ως γνωστόν, έχει επιβάλλει πρόστιμα συνολικού ύψους 4.020.000 ευρώ στην εταιρεία Folli – Follie και σε εννέα φυσικά πρόσωπα για παραβάσεις της απαγόρευσης χειραγώγησης της Αγοράς και για παραβάσεις διατάξεων σχετικά με την παροχή ζητούμενων στοιχείων.

Ταυτόχρονα αναμένεται να προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όλων των εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση.

Loading