Οι εφαρμογές Booking και Didi ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σε μια στρατηγική συνεργασία προχώρησαν νωρίτερα δύο κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για την κορυφαία κινεζική πλατφόρμα μετακίνησης κατά παραγγελία Didi Chuxing και την παγκόσμια πλατφόρμα τουριστικών υπηρεσιών Booking Holdings.

propoli

Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν μεταξύ τους συνεργασία, προκειμένου να παρέχουν στους χρήστες τους πιο ολοκληρωμένες και προσωποποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε η DiDi.

Στο εξής, ο χρήστης των υπηρεσιών της εταιρείας Booking Holdings, δηλαδή των ιστοσελίδων Booking.com και agoda.com, θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει και υπηρεσίες μετακίνησης μέσω της Didi, και το αντίστροφο. H Booking παράλληλα έχει επενδύσει 500 εκατ. δολάρια στη DiDi.

Η Booking Holdings προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 220 χώρες και περιοχές, σε όλο το κόσμο, ενώ η DiDi προσφέρει μεταφορικές υπηρεσίες μέσω ίντερνετ σε πάνω από 550 εκατ. χρήστες σε όλη την Κίνα, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Loading