Άγριος καβγάς Βελόπουλου – Στάη: «Ναζιστές είστε και φαίνεστε» (vd)

Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και την Έλλη Στάση σημειώθηκε στην εκπομπή Open Mind με την παρουσιάστρια ειδήσεων του Open!

propoli

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Σταη, αλλά δεν φάνηκε και τόσο πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Γκρινιάζοντας αρχικά στην Ελλη Στάη που άργησαν να τον «βγάλουν» στον αέρα με αποτέλεσμα ο ευρωβουλευτής να περιμένει μία ώρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος άρχισε να μιλά έντονο ύφος¨στην παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία η Ελλη Στάη ζήτησε την τοποθέτησή του για την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα ακροδεξιά κόμματα. Εκεί υπήρξε η πρώτη ένταση καθώς η Ελλη Στάη ζήτησε από τον Κυριάκο Βελόπουλο να μην τους… μαλώνει και να μην τους κάνει υποδείξεις.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε να τοποθετηθεί για την δήλωσή που είχε κάνει, λέγοντας «τα πολύ ναζιστικά μας βρίσκουν αντίθετο». Από την πλευρά του ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε από την Έλλη Στάη να μην κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αντιδράσει και ο Κυριάκος Βελόπουλος να αποχωρεί από το πλατό.

Δείτε το βίντεο:

Loading