Απαντά στα «περί κριτικής σε βάρος του» ο Αλ. Μπαρμπουνάκης

Την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη προκάλεσε δημοσίευμα, που τον ήθελε να δέχεται σφοδρή κριτική από τα μέλη της παράταξης του «Πολήχρωμη Θεσσαλονίκη» σε ενδοπαραταξιακή συνάντηση στο Βασιλικό Θέατρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέλη της παράταξης του Σπύρου Βούγια με την οποία εξελέγη ο κ. Μπαρμπουνάκης στο Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης άσκησαν «σκληρή κριτική προς τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα καθώς και προς τον κ. Μπαρμπουνάκη ο οποίος περιελήφθη στο νέο σχήμα διοίκησης του δήμου. Ορισμένα, μάλιστα, από τα περίπου σαράντα μέλη τα οποία παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση χρησιμοποίησαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρος τόσο του κ. Ζέρβα όσο και του κ. Μπαρμπουνάκη».

propoli
Αυτές τις πληροφορίες, τις διέψευσε με post του στο facebook ο κ. Μπαρμπουνάκης. Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτηση του:

Διαβάζω σε πρωινό άρθρο, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή συνάντηση του συνδυασμού μας, πολήχρωμη Θεσσαλονίκη: ” Σφοδρή! κριτική σε Μπαρμπουνάκη”, ” μέλη της παράταξης χρησιμοποίησαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρους του!”. Αναρωτιέμαι.. σε άλλη συνάντηση έδωσα έδωσα το παρών? Αλήθεια ποιος δίνει τις πληροφορίες και που αποσκοπεί? Στην ανήθικη διαπραγμάτευση Κουράκη.. καμία αναφορά? Στο περίπου 3ωρης διάρκειας κάλεσμα, πραγματοποιήθηκε μια γόνιμη και ειλικρινής συζήτηση, όπου ακούστηκαν όλες οι απόψεις σε κλίμα ενωτικό. Οπότε τη δεδομένη χρονική στιγμή, κρατώντας και αυτά που ειπώθηκαν χθες, η ανεξαρτητοποίηση εξακολουθεί να φαντάζει ενδεχόμενο μακρινό

 

Loading