«Η ΝΔ δε θα δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Σε προεκλογικό ρυθμό χορεύουν τα κόμματα, με τα φώτα να στρέφονται όχι μόνο στις επερχόμενες βουλευτικές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

propoli

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ριχτεί εδώ και καιρό στην προεκλογική μάχη. Οι πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο του κόμματος να διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι η έννοια του χρίσματος δεν υπάρχει.

Συνεπώς οι υποψήφιοι σε Δήμους και Περιφέρειες θα πρέπει να συγκεντρώνουν τοπικά χαρακτηριστικά και να διαθέτουν σημαντικά ερείσματα στις τοπικές κοινωνίες.

Σε αυτή την λογική είναι και οι εντολές που έχει λάβει από τον Κ. Μητσοτάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης που έχει αναλάβει επικεφαλής της επιτροπής εκλογών της ΝΔ.

Παρέμβαση με νόημα από τον Στράτο Σιμόπουλο

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει σημερινή ανάρτηση-παρέμβαση του πρώην Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου, για τις υποψηφιότητες στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η παρέμβαση με τίτλο: «Η Νέα Δημοκρατία δε θα δώσει χρίσματα» και αν και αφορά κυρίως το Δήμο Θεσσαλονίκης, αποτυπώνει τη λογική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επερχόμενες εκλογές της ΤΑ.

«ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ από τη Νέα Δημοκρατία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις πρωτεύουσες των νομών. Στην πορεία προς αυτές η ΝΔ θα βρει τρόπο να δείξει τη στήριξη της προς όσες ανεξάρτητες υποψηφιότητες προκρίνει και κινούνται κοντά στον ιδεολογικό της χώρο».

Περίπου αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της σχετικής επιτροπής κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Ας το έχουν υπόψη όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Θεσσαλονίκης, με τη δική μου προσθήκη-εκτίμηση ότι για τη διακριτική στήριξη ταυτόχρονα θα παίξει ρόλο και η αποδοχή στην κοινωνία όπως θα αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις…” επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Στράτος Σιμόπουλος.

Loading