Κι ο Θεοδωράκης στο πλευρό του "Κερκυραίου κουρέα"!

Κι ο Θεοδωράκης στο πλευρό του “Κερκυραίου κουρέα”!

Μετά την απαντητική επιστολή του Προέδρου του DiEM 25 Γιάνη Βαρουφάκη, και του Κόμματος Ένωση Κεντρώων με  Δελτίο Τύπου, που δικαιώνουν και στηρίζουν τον Σπύρο Πρίφτη,  ο οποίος πρώτος ανακάλυψε και κατήγγειλε  ότι η Κυβέρνηση έκλεισε ξανά το επάγγελμα του κουρέα- κομμωτή, που είχε ανοίξει εν μέρει το 2014, μετά από δικές του ενέργειες και επαφές με την ΕΕ και το ΔΝΤ, κάνοντας τον γνωστό τα ΜΜΕ ως <<Ο Κερκυραίος Κουρέας που μιλάει με τους Τροϊκανούς>>!

propoli

Τώρα ο Σπύρος Πρίφτης έλαβε μια απευθείας απάντηση, από τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας ο κ. Θεοδωράκης τα εξής:

 

Σταύρος Θεοδωράκης

Το άνοιγμα κάθε κλειστού επαγγέλματος και η ενίσχυση του υγιούς ανταγωνισμού έχουν αποτελέσει θεμελιώδη θέση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ εξ’ ιδρύσεώς του. Συνεπώς οι προϋποθέσεις άσκησης κάθε επαγγέλματος συμπεριλαμβανομένου του Κομμωτή – Κουρέα θα πρέπει να συνάδουν με τις κατευθυντήριες αρχές της Ε.Ε. του ΟΟΣΑ και ταυτόχρονα να διασφαλίζουν ισοτιμία στην πρόσβαση σε συνδυασμό με πιστοποιημένη γνώση και εμπειρία στο εκάστοτε αντικείμενο απασχόλησης.
?1

 

 

Loading