«Κοκορομαχία» Βαξεβάνη – Λοβέρδου για το σεισμό (pics)

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννη Λοβέρδου ξέσπασε, με αφορμή το σεισμό και ένα σχόλιο του πρώτου στο Twitter.

propoli

«Για να εξομολογηθώ και εγώ, ο σεισμός με βρήκε να γράφω το Editorial για το Documento της Κυριακής. Μόλις πληκτρολογούσα τη λέξη “Μητσοτάκης”», έγραψε χαριτολογώντας(;) ο Κώστας Βαξεβάνης, προκαλώντας την αντίδραση του συναδέλφου του και, εδώ και μερικές ημέρες, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση του Γ. Λοβέρδου

Ο Γιάννης Λοβέρδος, λοιπόν, δεν άφησε το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη να… πέσει κάτω. Απάντησε, λοιπόν, με αιχμηρό τρόπο.

«Δεν με εκπλήσσει το χαμηλό επίπεδο, η μικροπρέπεια κι η ανοησία του ανδρός. Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κακόγουστες συμπεριφορές», έγραψε παραθέτοντας το αρχικό σχόλιο.

Το δεύτερο χτύπημα Βαξεβάνη

Αργότερα, πάντως, ο δημοσιογράφος του Documento επανήλθε στο ζήτημα, απαντώντας ευθέως στο συνάδελφό του. «Ναι, Γιάννη μου. Την άλλη του Guardian να δεις», έγραψε, παραθέτοντας το tweet της Ομάιρα Γκιλ, οικονομικής ρεπόρτερ του Guardian.

Σε αυτό, η τελευταία σχολιάζει με χιούμορ: «Στις δύο εβδομάδες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία, είχαμε έναν σπάνιο τυφώνα στη βόρεια Ελλάδα, καταρρακτώδη βροχή σε άλλα μέρη και τώρα έναν σεισμό. Μήπως οι Έλληνες θεοί είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ;»

Loading