INTIME

Ο Γ. Κουμουτσάκος «αδειάζει» συνεργάτιδά του για τα μπλοκ

Κάποιες αναρτήσεις και κινήσεις από το λογαριασμό που έχει ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, υποχρεώνοντας τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για τη μεταναστευτική πολιτική, να «αδειάσει» μία συνεργάτιδά του.

«Η δημόσια πορεία μου βασίζεται στο σεβασμό του δημοκρατικού διαλόγου & των διαφορετικών απόψεων, δηλ. στον ιδεολογικό πυρήνα της ΝΔ. Εδώ και 20 μέρες δεν χειρίζομαι αποκλειστικά το λογαριασμό μου στο twitter. Χθες, νέα συνεργάτης έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο. Η παρεξήγηση ήδη αποκαθίσταται», έγραψε σχετικά ο κ. Κουμουτσάκος.

propoli

Τι συνέβη

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής στο Twitter, μετά τη δήλωσή του ότι η αύξηση των μεταναστευτικών ροών οφείλεται σε γεωπολιτικούς λόγους.

Αρκετοί συνέκριναν την τωρινή δήλωση με προ διετίας δηλώσεις, στις οποίες επέρριπτε τις ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την για ανικανότητα.

Μάλιστα, όταν κάποιοι σχολίασαν επικριτικά τις δηλώσεις, “μπλοκαρίστηκαν” από το λογαριασμό του κ. Κουμουτσάκου. Μεταξύ αυτών που μπλοκαρίστηκαν, μάλιστα, ήταν και φίλοι της κυβερνώσας παράταξης!

Ο αν. υπουργός, λοιπόν, απέδωσε αυτή την ενέργεια στον “υπερβάλλοντα ζήλο” νέας συνεργάτιδάς του, έκανε λόγο για “παρεξήγηση” και προανήγγειλε “αποκατάσταση”.

Loading