INTIME

Ο πολιτικός πολιτισμός Άδωνι Γεωργιάδη, Στέργιου Πιτσιόρλα

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο πολιτικός πολιτισμός και η αβρότητα μεταξύ των κυρίων Άδωνι Γεωργιάδη και Στέργιου Πιτσιόρλα, κατά την πανηγυρική εναρκτήρια εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της Ελληνικής Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης προσκλήθηκε να ανέβει κι εκείνος στο βήμα για έναν χαιρετισμό. «Ευχαριστώ πολύ, κ. υπουργέ, δεν ήταν ανάγκη…», είπε αρχικά απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.

propoli

«Κάναμε μία πολύ συστηματική δουλειά για την ίδρυση της ακαδημίας με την προηγούμενη διοίκηση, θεωρώ ότι είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό και χαίρομαι πάρα πολύ για το πώς την υποδέχτηκε η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Ήταν ένα δείγμα συνέχειας εξαιρετικό και από αυτό όλοι και κυρίως η ελληνική οικονομία θα ωφεληθούμε», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Πιτσιόρλας.

Το «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο νυν υπουργός ανέβασε στα social media το video με το χαιρετισμό του κ. Πιτσιόρλα και τον ευχαρίστησε για όσα είχε αναφέρει στην εκδήλωση.

«Ευχαριστώ τον κ. Πιτσιόρλα για τα ευγενικά του λόγια, για την παρούσα ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο χαιρετισμό του σήμερα στην έναρξη Λειτουργίας της Ακαδημίας», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Loading