Τσακαλώτος: «Το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει αντίπαλος»

«Δεν υπάρχει αντίπαλος, το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του.

propoli

Ο υπουργός Οικονομικών τοποθετήθηκε για την φετινή… μάχη του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο θέμα που υπάρχει στον Δικέφαλο με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

«Κοιτάξτε, σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μία ισορροπία. Ένας μεγάλος στην ηλικία που να πάρεις πολλά λεφτά και να επενδύσεις σε νεότερα ταλέντα και να έχεις συνέχεια…» τόνισε αρχικά ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος πρόσθεσε: «είναι όπως στην οικονομία. Έχουμε ανάπτυξη, τώρα, αλλά παίρνουμε μέτρα για να είναι βιώσιμη αυτή η ανάπτυξη».

Για το αν το βλέπει θετικά, τόνισε πως «δεν το βλέπω θετικά με την έννοια ότι δεν θες να χάσεις έναν καλό παίκτη, αλλά καταλαβαίνω και τη λογική», πρόσθεσε, ενώ για τον κυριότερο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, είπε: «Δεν υπάρχει αντίπαλος, το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ. Νομίζω αυτό το έχουμε καταλάβει».

«Ο ΟΣΦΠ ήταν παραδοσιακά ο μεγαλύτερος»

Για το αν ο Ολυμπιακός στρατηγικά είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος επισήμανε πως «ο Ολυμπιακός ήταν παραδοσιακά ο μεγαλύτερος», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό επειδή είναι δύο “λαϊκές” ομάδες, πρόσθεσε πως «νομίζω ναι, γιατί είναι σαν αυτό που λέει ‘όσο πιο πολύ μοιάζεις, τόσο πιο πολύ τσακώνεσαι’. Δεν ξέρω αν θα χαρούν οι ΠΑΟΚτσήδες που το είπα αυτό, αλλά νομίζω έχει αυτή την πτυχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Loading