Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και ο… αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού (vd)

Ατάκες… φωτιά ειπώθηκαν στη Βουλή ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

propoli

Οι αξιομνημόνευτες δηλώσεις του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού, Θωμά Μάτσιου, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω έγιναν… θέμα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Το τρολ του Τσίπρα και η απάντηση Μητσοτάκη

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός «τρόλαρε» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στη δευτερολογία του, παρομοίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Θωμά Μάτσιο!

Περιγράφοντας τη στάση της ΝΔ στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «αυτό δεν είναι θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενδεχομένως είναι θέση του πρώην προέδρου του Εδεσσαϊκού, αλλά δεν είναι θέση για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης»!

Δείτε τα βίντεο:

Η απάντηση Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε ασχολίαστο το σχόλιο του πρωθυπουργού και όταν πήρε το λόγο «διόρθωσε» τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντάς του: «Φοβάμαι κύριε Τσίπρα ότι από τα πιο ελαφρά στα πιο σοβαρά, κάνετε συνέχεια λάθη. Δεν ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, ήταν αντιπρόεδρος»!.

Και για όσους δεν θυμούνται τις δηλώσεις του αντιπροέδρου:

https://www.youtube.com/watch?v=8Ud2UhW6LIs

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Συριζοποιείτε την Αναθεώρηση»

Loading