Άδωνις: «Καλά έκανε ο Μητσοτάκης και διέγραψε τον Καμπόσο»

Βαρείς χαρακτηρισμούς για τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι καλά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον διέγραψε μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

propoli

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Καμπόσος είπε «χυδαιότητες και αηδίες», μιλώντας για «παλαιάς κοπής αντισημιτισμό».

«Άριστη η απόφαση Μητσοτάκη»

Και πρόσθεσε: «Δεν τον διαγράψαμε πριν από δύο βδομάδες μόνο και μόνο για να σεβαστούμε τους ψηφοφόρους που τον έχουν επιλέξει. Μετά από αυτά που είπε δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει στη Νέα Δημοκρατία ήταν απαράδεκτα. Πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος . Η απόφαση Μητσοτάκη ήταν άριστη».

Πρέπει να ξεριζωθεί ο αντισημιτισμός από την Ελλάδα

Αναφερόμενος στα λεγόμενα Καμπόσου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως ο αντισημιτισμός πρέπει να ξεριζωθεί από την Ελλάδα.  «Το Ισραήλ είναι κρίσιμος σημαντικός και πολύτιμος σύμμαχος για την Ελλάδα. Τέτοια σχόλια πλήττουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Εγώ θαυμάζω τους εβραίους για τον πατριωτισμό τους και για το πώς σέβονται ο ένας τον άλλον για το πώς σέβονται το κράτος τους. Πρέπει να ξεριζώσουμε από την Ελλάδα τον αντισημιτισμό. Τέλεια και παύλα και δε σηκώνω κουβέντα σε αυτό» κατέληξε.

Loading