Άννα Ευθυμίου: «Πολύ κακή η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ»

Με αφορμή τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ για την ονομασία της πΓΔΜ, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου παρέθεσε γεύμα στους δημοσιογράφους.

propoli

«Η συμφωνία ήταν πολύ κακή, καθώς αφενός για πρώτη φορά παραχωρήθηκαν στοιχεία όπως η γλώσσα και η ιθαγένεια και αφετέρου επειδή δεν απηχεί στις απόψεις της ελληνικής κοινωνίας. Ως γνήσια Μακεδόνισσα με θλίβει και με λυπεί πολύ» τόνισε αρχικά στην τοποθέτησή της η Αν. Ευθυμίου ενώ σ’ ότι αφορά την οικονομία πρόσθεσε πως καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν υπάρχει «εφόσον η κυβέρνηση Τσίπρα έχει «φορτώσει» από το προηγούμενο μνημόνιο μέτρα άνω των 5 δισ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια που αφορούν και πάλι φόρους και περικοπές στις συντάξεις».

Βεβαιότητα για νίκη της ΝΔ στις εκλογές

Παράλληλα η πολιτευτής της ΝΔ εξέφρασε βεβαιότητα για την επικράτηση του κόμματός της στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές, καθώς όπως τόνισε «η ΝΔ δίνει μια μεγάλη μάχη και θα πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είμαι πεπεισμένη για τη νίκη της στις επόμενες εκλογές διότι έχει το τρίπτυχο της επιτυχίας. Έναν αρχηγό, τον Κ. Μητσοτάκη που είναι σύγχρονος πολιτικός άνδρας που εμπνέει εμπιστοσύνη ότι αυτό που λέει θα το εφαρμόσει και που πιστεύει στην ανανέωση, έναν προγραμματικό λόγο που εμπνέει όραμα και ελπίδα και ικανό πολιτικό δυναμικό που συνδυάζει το συγκερασμό της εμπειρίας και της νέας γενιάς».

Τέλος τόνισε ότι η ίδια επέλεξε να πολιτευτεί από την αρχή της πολιτικής της διαδρομής μέχρι και σήμερα «σε έναν αξιακό κώδικα γραμμένο στις λέξεις: πολιτικό ήθος, αξιοκρατία, βαθιά γνώση των θεμάτων, σοβαρή δουλειά και αποτελεσματικότητα».

Loading