INTIME

Στον Άρειο Πάγο αντιπροσωπεία βουλευτών του ΚΙΝΑΛ για το C4I

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής. Η επίσκεψη είχε να κάνει με την υπόθεση του C4I.

propoli

H αντιπροσωπεία των βουλευτών ζητά απαντήσεις σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του C4I και κατέθεσε αναφορά στην κυρία Δημητρίου με θέμα «ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών για ζητήματα διαφθοράς που ζημίωσαν το Δημόσιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα ζητήσει από τη Βουλή το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής και όλο το φάκελο για την υπόθεση της Siemens προκειμένου να διαπιστώσει εάν είχαν τεθεί υπόψιν του Κοινοβουλίου όλα τα στοιχεία.

Την αναφορά υπογράφουν οι βουλευτές Βασίλης Κεγκέρογλου, Γεώργιος – Δημήτριος Καρράς, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και Γιάννης Κουτσούκος.

Η αντιπροσωπεία των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ επικαλείται το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών (1732/2018) με το οποίο στάλθηκαν 18 κατηγορουμένου στο εδώλιο και το  οποίο όπως αναφέρουν υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση με την οποία διαπιστώθηκε ότι οι υπουργοί της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο σε ποσό που υπερβαίνει τα 147.000.000 ευρώ.

Loading