Έκτακτη σύσκεψη για την εθνική τραγωδία συγκάλεσε ο Κ. Μητσοτάκης

Έκτακτη σύσκεψη για το μεσημέρι συγκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να γίνει η αποτίμηση της κατάστασης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

propoli

Όπως αναφέρουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη σύσκεψη «θα καταγραφούν και θα αξιολογηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές και θα εξεταστούν οι προτάσεις της ΝΔ για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων».

Παράλληλα, μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η τραγωδία στη συγκεκριμένη περιοχή, θα συζητηθούν και θα επικαιροποιηθούν οι προτάσεις που ήδη έχει καταθέσει η ΝΔ για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Ποιοι θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη

Η σύσκεψη έχει οριστεί για τις 14:30, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν ο αντιπρόεδροι του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, οι τομεάρχες Μάκης Βορίδης και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης.

Loading