INTIME

Έμμεσο «ναι» Θεοδωράκη στις Πρέσπες

Με μια δήλωση που «προκαθορίζει» το τι μέλει γενέσθαι στην κρίσιμη ψηφοφορία στην βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών, ξεκίνησε την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και  του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, ο επικεφαλής της παράταξης, Σταύρος Θεοδωράκης.

propoli

«Δεν θα λέμε σε όλα όχι, θα σκεφτόμαστε το συμφέρον της χώρας. Δεν είμαστε με αυτούς που κυβερνούν, αλλά ούτε γίνουμε μια στείρα αντιπολίτευση,  με όχι και κραυγές.  Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τη χώρα όχι κατ’ ανάγκη το κόμμα μας και αυτό είναι πρόβλημα», ξεκαθάρισε από την πλευρά του, από το βήμα της συνεδρίασης ο κ. Θεοδωράκης, προμηνύοντας με αυτό το τρόπο τη στάση που θα κρατήσει και στη βουλή όταν έρθει η στιγμή της ψήφισης της ονοματολογικής συμφωνίας Αθήνας-Σκοπίων.

«Τα πήγαμε πολύ καλά στη Βουλή, παρά το τραύμα που προσπάθησε να μας προκαλέσει μια ξαφνική αλλαγή. Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις στελεχών μας και του κόσμου.  Δεν είμαστε με αυτούς που κυβερνούν αλλά ούτε θα γίνουμε μια στείρα αντιπολίτευση», ξεκαθάρισε ταυτόχρονα ο κ. Θεοδωράκης στην ομιλία του.

Loading