Ένωση Κεντρώων: «Για κλάματα και όχι για χαμόγελα ο στενός κορσές της επιτήρησης»

Τους «κομματικούς πανηγυρισμούς στο Ζάππειο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ» επικρίνει η Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας πως οι αποφάσεις του Eurogroup «δεν είναι για χαμόγελα, αλλά για κλάματα».

propoli

Αναλυτικά το σχόλιο που έκανε η Ένωση Κεντρώων:

«Από το αναγκαίο κούρεμα του δημοσίου χρέους, που διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από το 2015, στην επιμήκυνση επιτοκίων και δόσεων. Ρυθμίσεις που δυστυχώς δεν θα περάσουν στην κοινωνία και δεν οδηγούν σε λύση, αλλά σε κομματικούς πανηγυρισμούς στο Ζάππειο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Ο στενός κορσές της επιτήρησης και των μέτρων δεν είναι για χαμόγελα, αλλά για κλάματα.

Απλά διευκολύνεται η Ελλάδα στην πληρωμή μεσοπρόθεσμων ομολόγων, γιατί έγινε αποδεκτό από όλους, ότι χωρίς ανάπτυξη και χωρίς επενδύσεις θα υπήρχε κίνδυνος να σημειωθεί άμεσα πιστωτικό γεγονός, δηλαδή νέος γύρος πτώχευσης. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η επόμενη πενταετία είναι πενταετία μεταρρυθμίσεων και μόνο αυτές μαζί με την ανάπτυξη μπορούν να δώσουν πνοή στην οικονομία και όχι τα ψέματα και οι υποσχέσεις για παροχές των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη».

Loading