Ένωση Κεντρώων: «Στυγνή δολοφονία ο θάνατος του Κατσίφα»

Με τους θανάτους των Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ παραλληλίζει η Ένωση Κεντρώων αυτόν του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη επιτίθεται στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα και σε ΜΜΕ, κατηγορώντας τους για «σκύλευση του αδικοχαμένου αδελφού μας».

propoli
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων για τον Κατσίφα:

«Από την πρώτη στιγμή η Ένωση Κεντρώων δήλωσε απερίφραστα ότι ο θάνατος του συμπατριώτη μας Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι μια στυγνή δολοφονία, ακριβώς όπως των Σολωμού και Ισαάκ στην Κύπρο.

Και αυτό το πράξαμε όταν άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα καθώς και ΜΜΕ κατασυκοφαντούσαν τον ηρωικό Κωνσταντίνο ως “έμπορο ναρκωτικών” και “τρομοκράτη”. Εξ αρχής είχαμε τη σωστή θέση, και είμαστε περήφανοι που δεν ακολουθήσαμε ούτε ακολουθούμε τον κατήφορο άλλων πολιτικών δυνάμεων και προσώπων στη σκύλευση του αδικοχαμένου αδερφού μας και την εγκατάλειψη του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.

Δηλώνουμε στην Αλβανία ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε τη χρήση βίας ούτε συμπεριφορές αδικίας και καταπίεσης από τις αλβανικές αρχές σε βάρος των βορειοηπειρωτών αδερφών μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Του ορκιζόμαστε ότι θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δίκαια της Βορείου Ηπείρου για τα οποία ο ίδιος πλήρωσε με τη ζωή του».

Loading