Ένωση Κεντρώων: «Ο Τούρκος είναι πάντα Τούρκος και είναι επικίνδυνος»

Σειρά ανακοινώσεων με τις οποίες σχολιάζει τις εξελίξεις σχετικά με τα Σκόπια, την Τουρκία και την οικονομία εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

propoli

«Ο Τούρκος είναι πάντα Τούρκος και είναι επικίνδυνος»

Κάποιοι κάνουν σενάρια για την εκλογή Ερντογάν στην Τουρκία. Η Ελλάδα δεν πρέπει να παρασύρεται σε σενάρια. Ο Τούρκος είναι πάντα Τούρκος και είναι επικίνδυνος.

Ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων με νέα μέσα εφάμιλλα αυτών της Τουρκίας, είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει η Ελλάδα. Διαφορετικά, σταδιακά θα γινόμαστε όμηροι της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος.

Όσοι μάλιστα ελπίζουν, ότι θα απελευθερωθούν άμεσα οι δυο στρατιωτικοί μας που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης ,σύντομα θα απογοητευτούν.

«Αν δώσουμε πρόσκληση εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Θα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή»

Αν δώσουμε πρόσκληση εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ο δρόμος αυτός, θα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Καλούμε τον κ. Τσίπρα και τον κ. Κοτζιά να το ξανασκεφθούν, γιατί με την κίνηση αυτή, η Ελλάδα χάνει το μόνο χαρτί πίεσης που είχε επί των Σκοπίων.

Αν ελαφρά τη καρδία, ο κ. Κοτζιάς υπογράψει την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα είναι για πάντα υπόλογος και θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών του σύντομα.

Μην ξεχνούν κάποιοι ότι η υπογραφή που έπεσε στις Πρέσπες, έπεσε χωρίς Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και χωρίς την έγκριση της Βουλής.

«Λιγότερες μεγαλοστομίες σκληρή δουλειά και αποτελέσματα θέλει η οικονομία»

«Λιγότερες μεγαλοστομίες σκληρή δουλειά και αποτελέσματα θέλει η οικονομία», τονίζει η ανακοίνωση και παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση για «σπέκουλα και κάθε λογής ψεύδη» όσον αφορά στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Την καλεί «να προσαρμοστεί στην αντίληψη ότι η χώρα σώζεται μόνο αν ολοκληρώσει όλες τις μεταρρυθμίσεις και αν επιστρέψουν από το εξωτερικό τα χρήματα των Ελλήνων που φυγαδεύτηκαν την τελευταία πενταετία».

Αναφέρει επίσης ότι τις μεταρρυθμίσεις δε φθάνει να τις περνάς στη Βουλή, πρέπει να τις υλοποιείς και στη πράξη, προσθέτοντας ότι «στο σημείο αυτό και η κυβέρνηση Σαμαρά, όσο και η κυβέρνηση Τσίπρα παίρνουν μηδέν».

Loading