Αλ. Τσίπρας: «Η αλήθεια για την επένδυση στο Ελληνικό» (vd)

Βίντεο με τίτλο «η αλήθεια για την επένδυση στο Ελληνικό» δημοσιεύθηκε στην προσωπική σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook.

propoli

Ο κ. Τσίπρας στην περιγραφή που συνοδεύει το συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «ο κ. Μητσοτάκης και στελέχη της ΝΔ χρησιμοποιούν το Ελληνικό ως παράδειγμα υπονόμευσης των επενδύσεων από την πλευρά του κράτους και του #ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα, εκεί που αποτύγχαναν οι κυβερνήσεις τους από το 2006, εμείς πετυχαίνουμε.

Η επένδυση στο Ελληνικό έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά μας, με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον και το περιβάλλον. Εκείνοι που επέβαλαν το 83% των φόρων δεν έφεραν ούτε μία σοβαρή επένδυση. Εμείς πετύχαμε ρεκόρ 10τίας ξένων επενδύσεων το 2018 και αναμένεται να το ξεπεράσουμε το 2019».

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια για την επένδυση στο Ελληνικό

Ο κ. Μητσοτάκης και στελέχη της ΝΔ χρησιμοποιούν το Ελληνικό ως παράδειγμα υπονόμευσης των επενδύσεων από την πλευρά του κράτους και του #ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα, εκεί που αποτύγχαναν οι κυβερνήσεις τους από το 2006, εμείς πετυχαίνουμε.Η επένδυση στο Ελληνικό έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά μας, με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον και το περιβάλλον. Εκείνοι που επέβαλαν το 83% των φόρων δεν έφεραν ούτε μία σοβαρή επένδυση. Εμείς πετύχαμε ρεκόρ 10τίας ξένων επενδύσεων το 2018 και αναμένεται να το ξεπεράσουμε το 2019. #ΤωραΣΥΡΙΖΑ #εκλογες_2019

Gepostet von Alexis Tsipras am Sonntag, 23. Juni 2019

Δείτε επίσης: Η Τουρκία απειλεί την Ε.Ε.:«Θα ήταν λάθος μία τέτοια απόφαση»

Loading