INTIME

Τσίπρας: «Χάρτινοι τίγρεις οι πολιτικοί μας αντίπαλοι»

«Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι νόμιζαν ότι το ψέμα και η προπαγάνδα θα λυγίσουν τον περήφανο ελληνικό λαό. Ο δημοκρατικός και λαϊκός κόσμος, σε κάθε γωνιά της χώρας, αναλαμβάνει δράση. Με τη φωνή και τη παρουσία του στέλνει μήνυμα νίκης και προοπτικής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας της προεκλογική ομιλίας του στο Αγρίνιο.

propoli

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των αντιπάλων του υποστηρίζοντας ότι έπεσαν στην «παγίδα της απάτης των δημοσκοπήσεων». «Εδώ και μια 3τία παιανίζουν τα φερέφωνα της διαπλοκής ότι η οικονομία καταρρέει, ότι δεν τελειώνουν τα μνημόνια, ότι η κυβέρνηση πέφτει, ότι δουλεύουμε δίχως σχέδιο. Οι αντίπαλοί μας έκαναν ένα μεγάλο λάθος: Έπεσαν στη παγίδα που πήγαν να μας στήσουν. Πίστεψαν τα ψέματά τους», επισήμανε.

«Οι σαμποτέρ παριστάνουν τους λυτρωτές»

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «οι ίδιοι οι άνθρωποι που λειτούργησαν ως σαμποτέρ όλα τα προηγούμενα χρόνια, έρχονται τώρα να παριστάνουν τους λυτρωτές» και εν συνεχεία σημείωσε ότι «έχουμε ένα μεγάλο όραμα και ένα σαφές σχέδιο για την Ελλάδα της νέας εποχής. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν: Η ενότητα του λαού μας. Ενωμένοι να χτίσουμε ξανά την πατρίδα μας, όπως αξίζει στις επόμενες γενιές»

Πρόσθεσε δε η κυβέρνησή του κατάφερε εκεί που απέτυχαν τρεις προηγούμενες κυβερνήσεις: να δώσει πρόσβαση στους ανασφάλιστους στην υγεία, να αποκτήσουν πλεονάσματα τα νοσοκομείο, να γίνουν 19.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ, να εξυγιανθούν τα ταμεία. «Σταματήσαμε τη διαφθορά, τη ρεμούλα και τις μίζες, για αυτό πετύχαμε», υπογράμμισε.

Δείτε LIVE εικόνα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:

Ομιλία στο Αγρίνιο

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι νόμιζαν ότι το ψέμα και η προπαγάνδα θα λυγίσουν τον περήφανο ελληνικό λαό. Ο δημοκρατικός και λαϊκός κόσμος, σε κάθε γωνιά της χώρας, αναλαμβάνει δράση. Με τη φωνή και τη παρουσία του στέλνει μήνυμα νίκης και προοπτικής. #Αγρίνιο #ΣΥΡΙΖΑ #ΈχουμεΤηΔυναμη #Ευρωεκλογές #Ευρωεκλογές2019

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 20. Mai 2019

Loading