Αναβρασμός στους ΑΝΕΛ μετά το δημοψήφισμα στην πΓΔΜ

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αύριο, με φόντο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ.

propoli

Καζάνι που βράζει το εσωτερικό του κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών. Πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι  πιθανότατα αύριο θα ζητηθεί από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει ήδη εκφράσει την αντίθεση του προς τον Π. Καμμένο σχετικά με τα όσα έχει δηλώσει για ρίξιμο της κυβέρνησης σε περίπτωση επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διαχώρισε τη θέση του, κάτι που δεδομένα προκαλεί πονοκέφαλο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι τα οφέλη της συμφωνίας είναι πολλά για την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Κατσίκης επανέλαβε τις…απειλές οτι οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα της ψήφισης στη Βουλή.

Ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida και έπειτα από επικοινωνία με το περιβάλλον Παπαχριστόπουλου διαβεβαιώνουν οτι «δεν πρόκειται να παραδώσει καμία έδρα είτε προτού έρθει η συμφωνία στη Βουλή είτε προτού κατατεθεί πρόταση μομφής».

Διαβάστε παλαιότερη συνέντευξη του Κώστα Κατσίκη στην Politik εδώ

Loading