ΑΝΕΛ: «Η ψήφος των Ελλήνων θα είναι η τιμωρία σας»

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του BBC ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας και το ΚΙΝΑΛ.

propoli

«Το προκλητικό δημοσίευμα του BBC για ύπαρξη δήθεν «καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας» στη χώρα μας, δυστυχώς επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη θέση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι όταν παραχωρείς το όνομα της Μακεδονίας, ανοίγεις διάπλατα την πόρτα στους αλυτρωτισμούς των Σκοπίων» ανέφερε αρχικά ο Θ. Τοσουνίδης.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς το ανίερο μέτωπο των φανερών και κρυφών υποστηρικτών της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, σε μια ακόμη έξαρση υποκρισίας εμφανίζεται να αλληλοκατηγορείται για το ποιος δήθεν υπερασπίζεται περισσότερο την ιστορική αλήθεια και τα εθνικά συμφέροντα».

Για να καταλήξει: «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι. Ο χρόνος σας τελείωσε, τα ψέματα σας αποκαλύφθηκαν, οι Έλληνες γνωρίζουν. Κανένας δεν θα ξεχάσει όταν έρθει η ώρα των εκλογών. Η ψήφος των Ελλήνων θα είναι η τιμωρία σας».

Loading