Ανεξάρτητος και με τη… βούλα ο Αριστείδης Φωκάς

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων κοινοποίησε και επίσημα στον πρόεδρο της Βουλής ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

propoli

Ο κ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, προανήγγειλε την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Με δήλωσή που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο Αριστείδης Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία σημειώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Παράλληλα με την ενημέρωση προς τον Βασίλη Λεβέντη, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κατέθεσε επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας δηλώσω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ενωσης Κεντρώων όπως και ανακοίνωσα χθες μέσω της Βεργίνα TV.

Η αποχώρησή μου συνοδεύεται από τη βεβαιότητα ότι ανταποκρίθηκα πλήρως απέναντι στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και των εν γένει υποχρεώσεων μου απέναντι στο κόμμα. Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση, να ανεξαρτητοποιηθώ σήμερα, από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων».

 

Loading