Αποδοκίμασαν τον Γιώργο Βαρεμένο στην Αυστραλία (vd)

Έντονες αποδοκιμασίες από μεγάλο μέρος της ελληνικής ομογένειας φέρεται πως δέχθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ελληνόφωνα μέσα στην Αυστραλία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής έδωσε το παρών στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ενώ μετά την ολοκλήρωσή της, την οποία παρακολούθησαν πολλοί ομογενείς, ξεκίνησε την ομιλία του, γεγονός που φαίνεται πως ενόχλησε μεγάλο μέρος των παρισταμένων το οποίο ξεκίνησε τις αποδοκιμασίες, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos, κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία» και να αποκαλούν ταυτόχρονα τον κ. Βαρεμένο «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και τον γιούχαραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εν λόγω ιστοσελίδας, κάποιος από τους συγκεντρωμένους πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν τον βουλευτή.

Οι αποδοκιμασίες ήταν, μάλιστα, τόσο έντονες, ώστε τελικά η ασφάλεια του Γιώργου Βαρεμένου να υποχρεωθεί να απομακρύνει τον βουλευτή από την εκδήλωση υπό τις ιαχές «προδότη» και «αληταρά».

Η στιγμή της απομάκρυνσης του κ. Βαρεμένου:

Loading