Αποδοκίμασαν τον Τζανακόπουλο στην Κρήτη (vd, pics)

«Θερμή» υποδοχή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, επεφύλαξε ομάδα πολιτών στην Κρήτη, εκφράζοντας την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών.

propoli

Ο υπουργός Επικρατείας ταξίδεψε στο νησί, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η παρουσία του στην Κρήτη, λοιπόν, προκάλεσε την αντίδραση ομάδας πολιτών, που πήγε έξω από το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε την εκδήλωση και καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς και συνθήματα κατά των κυβερνώντων. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι αντεγκλήσεις μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και του κόσμου που πήγαινε να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

«Κολαούζοι της Μέρκελ»

Μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν ήταν χαρακτηρισμοί όπως «προδότες» και «προσκυνημένοι», ενώ οι διαμαρτυρόμενοι τραγούδησαν την «Ξαστεριά» και τον ύμνο της Μακεδονίας.

«Γίνατε κολαουζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων», ήταν μία ακόμη φράση που ακούστηκε, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στον Κρητικό βουλευτή Σπύρο Δανέλλη, όπως «Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη», και «Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει».

Δείτε εικόνες και video από την Κρήτη:

Πηγή: Cretalive.gr

Loading