Αποστολάκης: «Απαιτείται εθνική ενότητα»

Για κρίσιμες στιγμής που απαιτούν εθνική ενότητα έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης από τη Χίο όπου και βρέθηκε για να παραστεί στα αποκαλυπτήρια ομοιώματος του θωρηκτού «Γεώργιος Αβέρωφ». 

propoli

Αρχικά ο κ. Αποστολάκης συνεχάρη το πλήρωμα του ελικοπτέρου Super Puma που ενεπλάκη στο συμβάν της πρόκλησης Τούρκου πιλότου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης πάνω από το Φαρμακονήσι.

Εν συνεχεία και μετά τα αποκαλυπτήρια του θρυλικού υποβρυχίου ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για τις κρίσιμες στιγμές που βιώνουν οι Ελληνες την παρούσα στιγμή.

«Την παρούσα χρονική περίοδο βρισκόμαστε σε ένα ασταθές περιφερειακό περιβάλλον, με εύθραυστες ισορροπίες στον εγγύς, ζωτικό γεωπολιτικό χώρο. Ωστόσο» προσέθεσε ο υπουργός Αμυνας «δράττομαι της ευκαιρίας να σας διαβεβαιώσω ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι εδώ, είναι δυνατές, είναι αξιόπιστες. Και είναι έτοιμες να εκτελέσουν την αποστολή τους στο ακέραιο για να προασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Τα στελέχη θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κρατώντας ψηλά τη σημαία της αποτροπής, της ισχύος και της υπερηφάνειας, ώστε να προασπίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή ευθύνης της πατρίδας μας».

Loading