Αρ. Φωκάς: «Τελείωσε οριστικά η Αριστερά»

Την άποψη ότι «η Αριστερά έχει τελειώσει οριστικά για την Ελλάδα», εξέφρασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, ο ανεξάρτητος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς.

propoli

Αναφερόμενος καταρχάς, στο ζήτημα που φορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ο κ. Φωκάς, υποστήριξε ότι «η πόλη σαφώς και άξιζε κάτι καλύτερο από τον Μπουτάρη», ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τους δημότες της πόλης «να είναι πολύ προσεκτικοί στο ποιον θα επιλέξουν για δήμαρχο». Από την πλευρά του, ανέφερε ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να έχει ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως να είναι «δυναμικός», «Μακεδόνας» και «να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι», ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι θα πρέπει να πιέσει τόσο για την ολοκλήρωση του μετρό, όσο και για την προώθηση του ΟΛΘ.

«Τεράστιο ψέμα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια»

Ερωτηθείς για την φορολογική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, ο κ. Φωκάς, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή συνεχίζει να κοροϊδεύει συστηματικά τον ελληνικό λαό», ενώ ως παράδειγμα έφερε την μείωση του ΕΝΦΙΑ στο -10%, την στιγμή που πριν την ανάληψη της ηγεσίας της εν ενεργεία κυβέρνησης, το 2014 βρίσκονταν στο -20%, σε σχέση με σήμερα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «τεράστιο ψέμα» την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, βάσει και της αποτυχίας της χώρας να δανειστεί από τις διεθνείς αγορές, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους ελεύθερους επαγγελματίες κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, οι οποίοι έχουν χρέη στο ταμείο τους, για πάγωμα των οφειλών τους, ούτως ώστε να μπορούν να αποκτήσουν ασφαλιστική ενημερότητα. Ακόμα, τόνισε ότι «το μοναδικό που νοιάζει την κυβέρνηση είναι προσλάβει κόσμο στο δημόσιο».

Loading