Αυγενάκης: «Θεατρικός θίασος η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου»

Ως «θεατρικό παρακμιακό θίασο, που δίνει την παράσταση θεωρώντας ότι οι πολίτες δεν έχουν την αίσθηση», χαρακτήρισε την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

propoli

Από την πλευρά του, σχολιάζοντας την απομάκρυνση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την συγκυβέρνηση, εκτίμησε ότι πρόκειται «για το πιο στημένο-μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία. Είναι η απόλυτη γελιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου».

«Ο μεν κ. Τσίπρας, προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του υπεύθυνου πολιτικού ηγέτη και από την άλλη ο όψιμος πατριώτης κ. Καμμένος, τώρα θυμήθηκε ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα με δανεικούς βουλευτές», τόνισε ο κ. Αυγενάκης, σημειώνοντας πως «ο κ. Καμμένος είναι ηθικός αυτουργός για αυτή την εξέλιξη».

Παράλληλα, τόνισε για άλλη μια φορά ότι «η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε μετά. Αυτό που δεν έπραξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι πρωθυπουργοί, ήρθε τώρα ο πρόθυμος και εύκολος κ. Τσίπρας να το πράξει.    Ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει χρησιμοποιήσει την ίδια γλώσσα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, επιχειρηματολογώντας γιατί η Παράταξή μας δεν θα στηρίξει αυτή τη Συμφωνία».

Δήμος Θεσσαλονίκης

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε και την υποψηφιότητα το κ. Νίκου Ταχιάου στον Δήμο Θεσσαλονίκης», εκτιμώντας ότι «η υποψηφιότητά του είναι η κατάλληλη, η ιδανική για την Θεσσαλονίκη, δεδομένων των γνώσεων και της εμπειρίας που διαθέτει. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θα πράξουν αυτό που είναι το σωστό και το χρήσιμο για τον τόπο μας».

Loading