Αυγενάκης: «Ο κ. Δέδες ελπίζει να είναι…καλός ο καιρός»

Αμφιβολίες για το έργο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τις δηλώσεις και τη σημερινή επίσκεψη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γ. Δέδε στο εργοτάξιο.

propoli

«Με αγωνία αναμέναμε τις δηλώσεις για το έργο, μετά τη σημερινή επίσκεψη του γενικού γραμματέα στο εργοτάξιο ώστε να επιβλέψει την επιτάχυνση των εργασιών του εν λόγω έργου. Ο κ. Δέδες τόνισε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2019, υπάρχουν όμως αστερίσκοι» τόνισε αρχικά ο Λ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Υπολείπεται μια μελέτη υδραυλικής εφαρμογής που θα αντιμετωπίσει και το πρόβλημα των κατολισθήσεων! Ελπίζουμε τους προσεχείς μήνες να μην έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις (π.χ. κακοκαιρία, έντονες βροχοπτώσεις κτλ) στην περιοχή. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν αστοχίες και προβλήματα γεωτεχνικής φύσης».

Και προσθέτει: «Βεβαίως ο κ. Δέδες απέφυγε να αναφέρει ότι όλα αυτά θα είχαν αντιμετωπισθεί, εάν δεν είχαμε δύο χρόνια κυβερνητικής ολιγωρίας και καθυστερήσεων. Αυτή τη στιγμή το έργο βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Οι υπηρεσίες και ο ανάδοχος τρέχουν να προλάβουν τη μάχη με το χρόνο, αφού κάθε ώρα είναι πλέον σημαντική, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος απένταξης του έργου. Και ο κ. Δέδες…ελπίζει στην καλοκαιρία για τους επόμενους μήνες του χειμώνα, ώστε να μη χαθεί το σημαντικό αυτό έργο».

Loading