INTIME

Α. Γεωργιάδης: «Τιποτένιος ο Τσίπρας»

Τις νέες εξελίξεις που αφορούν την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και την  απομάκρυνση του κ. Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, σχολίασε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4 και στον Θοδωρή Παπαδόπουλο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

propoli

Από την πλευρά του, αναφερόμενος στο «διαζύγιο» ανάμεσα στον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν στημένο, διότι είναι προφανές ότι οι κκ. Τσίπρας-Καμμένος τα βρήκανε στη μοιρασιά, αφού συμφώνησαν να μείνουν τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο καθένας από τους τέσσερις πήρε τα δικά του προσωπικά ανταλλάγματα».

Παράλληλα, όσον αφορά την ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών για την ονοματολογική διαφορά Αθήνας-Σκοπίων, ο κ. Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «για όλα θέλει δημοψηφίσματα εκτός από τις Πρέσπες. Θέλει να τη περάσει με μια πλειοψηφία κουρελού, με αποστάτες από τα άλλα κόμματα».

Για την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου

Στο ζήτημα που αφορά την χθεσινή συνέντευξη του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και στα όσα δήλωσε, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε έντονα τις δηλώσεις Καμμένου για τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

«Ο Βούτσης θα πρέπει να αναρωτηθεί. Κανένας από όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία, ούτε ένας μας, δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε οικογένειες πολιτικών αντιπάλων. Ποτέ. Το θέμα του κ. Βούτση κανένας μας δεν το έχει αναφέρει στη Νέα Δημοκρατία. Η βασική μου αρχή στη πολιτική, είναι ότι ο άμαχος πληθυσμός, οι οικογένειες μένουν απ’ έξω. Ο κ. Καμμένος ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας με την ψήφο του κ. Βούτση. Πρέπει να αναρωτηθούν όλοι οι αγωνιστές της Αριστεράς, που πήγαν οι ηθικές τους αρχές; Μπροστά στην εξουσία, όλα πήγαν περίπατο;»

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Καμμένου για την υπουργό Τουρισμού, την κ. Έλενα Κουντουρά, ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ. «Τώρα μαθαίνουμε ότι ο πατέρας της Κουντουρά, γνωστό στέλεχος του φιλοβασιλικού κινήματος, ήταν και ο συντάκτης του ύμνου της 21ης Απριλίου. Όμως η κ. Κουντουρά, τώρα θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Άραγε τώρα θα τους αρέσει ο ύμνος;»

Για την πυρκαγιά στο Μάτι

Ερωτηθείς για την καταστροφή που σημειώθηκε στο Μάτι μετά την πυρκαγιά που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς, μετά την αποκάλυψη των νεότερων στοιχείων, ο κ. Γεωργιάδης, έκανε λόγο για μια «υπόθεση δίχως προηγούμενο».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση ήταν ενήμερη από τις 8 το βράδυ ότι υπήρχαν νεκροί στο Μάτι. Αυτό σημαίνει ότι όταν έγινε η περίφημη συνέντευξη Τύπου με τον κ. Τσίπρα το βράδυ της τραγωδίας, γνώριζε ότι υπήρχαν νεκροί και έπαιζε θέατρο. Δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο ένας πρωθυπουργός να παίζει θέατρο πάνω σε πτώματα. Κάτι λέει για τον χαρακτήρα του κ. Τσίπρα. Δείχνει έναν άνθρωπο αμοραλιστή, ανήθικο και πραγματικά τιποτένιο άνθρωπο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

Loading