INTIME

Βαριές εκφράσεις Κοντονή για το ΠΑΣΟΚ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι έχει μετατραπεί σε δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και κήρυκα μίσους.

propoli

Αφορμή για τις τοποθετήσεις αυτές στάθηκαν οι δηλώσεις της Βουλευτού της ΔΗΣΥ, κ. Κεφαλίδου σε βάρος του ίδιου αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου για την απονομή χάριτος. Η κ. Κεφαλίδου κατήγγειλε ότι απονέμονται χάρες σε κακοποιούς για ψηφοθηρικούς λόγους και όχι μόνον.

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, προέβη πριν από λίγο στην ακόλουθη δήλωση:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες η επιχειρηματολογία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, κ. Κεφαλίδου σχετικά με τη διαδικασία της απονομής χάριτος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο ακροδεξιός λόγος και η φασίζουσα ρητορεία συνδυασμένα με παραπληροφόρηση και πρωτόγνωρη επιθετικότητα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης αποδεικνύει ότι το κόμμα της Αλλαγής του 1981, έχει μετατραπεί όχι μόνο σε πολιτικό δεκανίκι της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη, αλλά και σε κήρυκα μίσους, του κοινωνικού περιθωρίου για πολίτες που υπέπεσαν σε αδικήματα κατά το παρελθόν και τιμωρήθηκαν γι’ αυτά και της εξόντωσης συνανθρώπων μας.

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν μια αποκάλυψη των σύγχρονων Ιαβέρηδων, οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται δεν ευδοκιμούν μόνο στην ακροδεξιά και τους νεοναζί, αλλά και στο κόμμα της κ. Γεννηματά».

Loading