INTIME

Βαρουφάκης: «“Ναι” σε συνεργασία και με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» (vd)

«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

propoli

Στην πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας με ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάνης Βαρουφάκης, δηλώνοντας ανοιχτός στο ενδεχόμενο. Χαρακτηριστικά, δήλωσε ότι θα συνεργαζόταν με όλους εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, εκτός από τη Χρυσή Αυγή.

«Μη αναστρέψιμη η διαφορά του 10%»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε «μη αναστρέψιμη τη διαφορά του 10%» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ». Απαντώντας σε ερώτημα αν ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα των εκλογών, αποκάλυψε την πρόβλεψη που έκανε ο ίδιος και έπεσε έξω. Πρόβλεψε δε αυτοδυναμία της ΝΔ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την είσοδο του ΜέΡΑ 25 στη Βουλή.

Όσον αφορά στο 2015 και όσα εκτυλίχθηκαν τότε, ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι από την κυβέρνηση τον έστειλαν στις Βρυξέλλες για ρήξη και ταυτόχρονα τον υπονόμευαν. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η πλήρης ρήξη εκείνη τη χρονιά δεν θα σήμαινε έξοδο από το ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Loading