Γεννηματά για Σκοπιανό: «Ναι σε λύση, αλλά όχι σε οποιαδήποτε λύση»

Διφορούμενη είναι η θέση που διατύπωσε η Φώφη Γεννηματά για το Σκοπιανό καθώς από τη μια πλευρά λέει «ναι σε λύση», από την άλλη ωστόσο, δηλώνει «όχι σε οποιαδήποτε λύση».

propoli

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την ίδια, η θέση του Κινήματος Αλλαγής στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων είναι… ξεκάθαρη!

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα όταν η κυβέρνηση παρουσιάσει την τελική της πρόταση. «Μέχρι τότε θα παρακαλούσα να περιμένουμε, εκφράζοντας τη θέση που έχουμε αποφασίσει ομόφωνα» είπε απευθυνόμενη στα στελέχη του κόμματος.

Όσον αφορά στα οργανωτικά ζητήματα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς πρότεινε να τεθεί επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων ο γραμματέας τού Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, και για την αντίστοιχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος Καμίνης. «Στη Τοπική Αυτοδιοίκηση η προοδευτική παράταξη έχει παράδοση, πρόσωπα και πολιτικές» επισήμανε, προσθέτοντας ότι σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα θέματα για τους περιφερειάρχες.

Γεννηματά: «Αυτόνομη πορεία, εθνική συνεννόηση»

Σχετικά με τη γενικότερη στρατηγική του Κινήματος Αλλαγής, η κα. Γεννηματά σημείωσε ότι βασίζεται σε δύο πυλώνες: Στην αυτόνομη πορεία του και στην εθνική συνεννόηση.

«Η χώρα δεν θα βγει από τη κρίση χωρίς τη συνεννόηση όλων, όπως έγινε στις άλλες χώρες που βγήκαν από την κρίση. Ο διχασμός, η τοξικότητα, μας έχουν καθυστερήσει και πρέπει να παραμεριστούν και δεν το έχουμε κάνει» κατέληξε.

Loading