INTIME

Γεννηματά: «Η ΔΕΘ να βγάλει τη θηλιά της Ελλάδας»

:Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο βρίσκεται από τις 19:00 η Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί αυτήν την ώρα την προγραμματισμένη ομιλία της.

propoli

Νωρίτερα το μεσημέρι η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στην Agrolab του Ομίλου Ευθυμιάδη στη Σίνδο, ενώ θα πραγματοποίησε και επίσκεψη στο Θεραπευτικό Κέντρο ΙΘΑΚΗ της περιοχής.

Το απόγευμα η κ. Γεννηματά έκανε βόλτα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πόλη για την 83η ΔΕΘ, ενώ αύριο, το πρωί θα βρεθεί σε αγιασμός στο 4ο και 11ο Δημοτικό σχολείο Συκεών (Πόντου και Κομνηνών) στις Συκιές.

Θερμή υποδοχή

Η Φώφη Γεννηματά εν μέσω θερμής υποδοχής εισήλθε στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης και αυτήν την ώρα πραγματοποιεί την προγραμματισμένη ομιλία της, στους παραγωγικούς φορείς.

«Η ΔΕΘ να βγάλει τη θηλιά της Ελλάδας»

«Η 83 ΔΕΘ είναι η έκθεση της μεγάλης προσπάθειας γιατί η Ελλάδα προσπαθεί να δημιουργήσει, να βγάλει τη θηλιά από το λαιμό της απέναντι σε ένα κράτος εχθρικό στις επενδύσεις. Το ελληνικό δαιμόνιο μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, χρειάζεται σύγκρουση με το παλιό», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά.

«Σήμερα από αυτό εδώ το βήμα μπορεί να γίνει το σημείο ενότητας για τον ελληνικό λαό.
Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η αφετηρία αποφάσεων. Η χώρα χρειάζεται εθνικό σχέδιο, συνεννόηση, αξιοπρέπεια. Για αυτό εμείς είμαστε εδώ» πρόσθεσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, για να τονίσει σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών ότι το κόμμα της δεν θα την ψηφίσει.

«Οι τελευταίοι μήνες εξουσίας του κ. Τσίπρα»

«Αυτοί που μας κυβερνούν είναι καιροσκόποι. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα παραμείνουν στην εξουσία. Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες εξουσίας του κ. Τσίπρα κ ο ίδιος το γνωρίζει», πρόσθεσε η κ. πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πυρά και κατά της ΝΔ

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε τα πυρά της και εναντίον του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Μητσοτάκη και  Τσίπρα τους ενώνει η συνομωσία της ενοχής σιωπής. Και οι δύο συγκαλύπτουν τις ευθύνες τους».

Για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σχολίασε κι τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό λέγοντας ότι «τον τόνο τον έδωσε η “καραμανλική” δεξιά».

Δείτε ζωντανά την ομιλία της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ:

83η ΔΕΘ: Η ομιλία μου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Gepostet von Fofi Gennimata am Montag, 10. September 2018

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Φώφη Γεννηματά μπαίνει στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης"

Η Φώφη Γεννηματά μπαίνει στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" και σε λίγο αναμένεται να ξεκίνησει η ομιλία της #politikgr

Gepostet von politic.gr am Montag, 10. September 2018

Δείτε επίσης: Μαξίμου:“Γιατί δεν κάνουμε παροχολογία”

Loading