INTIME

Γεννηματά: «Κρεσέντο υποκρισίας οι αναρτήσεις Τσίπρα για Αν. Παπανδρέου»

Δεν άρεσε ιδιαίτερα η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να κάνει δύο αναρτήσεις στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και ειδικότερα στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά η οποία έσπευσε να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό για «κρεσέντο υποκρισίας».

propoli

«Δεν μπορώ να μην κάνω αναφορά σήμερα στο tweet του κ. Τσίπρα το οποίο θα χαρακτηρίσω ως κρεσέντο υποκρισίας» τόνισε αρχικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε:

«Φαίνεται θυμήθηκε να αναφερθεί στον Αν. Παπανδρέου γιατί το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκα στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν το 1989, το βρώμικο ‘89».

«Γνωρίζετε όλοι ότι στα πλαίσια του συνεδρίου μας, οργανώσαμε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση αφιέρωμα στη ζωή του Αν. Παπανδρέου και στην προσφορά του στην Ελλάδα αλλά και την Δημοκρατική Παράταξη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με μεγάλο σεβασμό, μας εμπνέει, μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για τη Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό, άλλαξε πραγματικά την Ελλάδα με το έργο του, δημιούργησε τη μεσαία τάξη, έχτισε το κοινωνικό κράτος και το σύνθημα μήνυμα πως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» κατέληξε η Φ. Γεννηματά.

Loading