Γεροβασίλη: «Η ευρωκάλπη θα διαψεύσει τις υπερβολικές προσδοκίες»

Την πεποίθηση ότι θα υπάρξει ηχηρή διάψευση στην ευρωκάλπη όσων καλλιέργησαν υπερβολικές προσδοκίες και διακινούν fake news εξέφρασε, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

propoli

«Στο εσωτερικό της χώρας, εκτιμώ πως η ευρωκάλπη περισσότερο θα λειτουργήσει ως ηχηρή διάψευση σε αυτούς που καλλιέργησαν υπερβολικές προσδοκίες στους ψηφοφόρους τους. Σε τελική ανάλυση, η 26η Μαΐου θα στείλει μηνύματα και πιθανότατα θα εκπλαγούν όσοι προπαγανδίζουν σκαιά, δημιουργούν και διακινούν fake news, προσπαθώντας να μας πείσουν πως η ευχή τους είναι και αλήθειαο τελικός λογαριασμός θα γίνει στο τέλος της κυβερνητικής θητείας», τόνισε αρχικά η κ. Γεροβασίλη.

Γεροβασίλη: «Θετικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός»

Παράλληλα, επισήμανε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός είναι θετικά, έχουν μόνιμο χαρακτήρα, υλοποιούνται άμεσα και αφορούν εξουθενωμένους συμπολίτες μας που υπέστησαν πολλά στα χρόνια των μνημονίων και προκάλεσαν όπως υποστηρίζει τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ. «Ο κ. Κυρανάκης έσπευσε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν δεσμεύουν τη ΝΔ και την ίδια μέρα στη βουλή ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι αντιγράφουμε το πρόγραμμά τους. Πανικός και σύγχυση», ήταν η χαρακτηριστική της δήλωση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ανταπόκριση της Προοδευτικής Συμμαχίας, σημειώνοντας ότι προέκυψε ως ιστορική ανάγκη και τυγχάνει ένθερμης υποδοχής από τον κόσμο. «Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών, προσβλέπουμε στην Ευρώπη των λαών», πρόσθεσε με νόημα.

Δείτε επίσης: Μήνυμα Γεροβασίλη κατά του φασισμού

Loading