Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας πέφτοντας θα κάνει κάθε είδους «ασχήμιες»

«Και πού να σφίξουν οι ζέστες…» είναι το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τις καταγγελίες της κυβέρνησης για σχέδιο αποστασίας, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο».

propoli

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης προσθέτει πως «δεν υπάρχει ούτε ένας που να ασχολείται στην Ελλάδα με αυτά τα …παραμύθια».

Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η Συμφωνία των Πρεσπών, μπορεί να περάσει με απλή πλειοψηφία στη Βουλή επειδή το Σύνταγμα δεν επιτρέπει 180 ψήφους γι’ αυτή τη συμφωνία και προσθέτει πως οι κκ Τσίπρας και Καμμένος θα φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή «την ώρα που θα έχουν αποφασίσει να κάνουν εκλογές» και ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα πει «έριξα την κυβέρνηση για τη Μακεδονία, μήπως …τσιμπήσει κανείς και ανέβουν τα ποσοστά του».

Και επισημαίνει πως η επόμενη κυβέρνηση θα έχει ελάχιστα περιθώρια βελτίωσης της συμφωνίας εάν αυτή κυρωθεί από την παρούσα Βουλή.

Όσον αφορά στα όσα είπε περί κάθαρσης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας πέφτοντας θα κάνει κάθε είδους “ασχήμιες” μήπως μπορέσει και σώσει τον εαυτό του».

«Είμαι έτοιμος να δω και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, όπως άλλωστε προανήγγειλαν -μέσω του γνωστού non paper του Μαξίμου- εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Loading