INTIME

«Φάουλ Τσίπρα η ομιλία στη Θεσσαλονίκη»

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, στον Θοδωρή Παπαδόπουλο και στη Μίνα Αφεντούλη.

propoli

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως «φάουλ» την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα μετά από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Ελλάδα μπορούμε!». «Είναι φάουλ εκ μέρους του πρωθυπουργού το γεγονός ότι ενώ ήξερε πως υπάρχει το συνέδριο της ΝΔ και του Μητσοτάκη, επέλεξε για δεύτερη φορά να έχει δική του ομιλία», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για την καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ περί «προσπάθεια αναβίωσης της εποχής Γκοτζαμάνη» για τις σημερινές συγκεντρώσεις με αφορμή την παρουσία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «ο πρωθυπουργός έχει σοβαρή έλλειψη μνήμης, καθώς το κόμμα του ήταν εκείνο που το 2011 έσπασαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και έτρεψαν σε φυγή τον τότε ΠτΔ, Κάρολο Παπούλια.», πρόσθεσε το ηγετικό στέλεχος της ΝΔ.

«Του γύρισε μπούμερανγκ η σκανδαλολογία»

Στις πολιτικές εξελίξεις «τρέχει» και η κοινοβουλευτική «μονομαχία» πρωθυπουργού – Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για χάρη του… Μανώλη Πετσίτη. Η Νέα Δημοκρατία διά στόματος Άδωνι Γεωργιάδη που έκανε λόγο για «μπούμερανγκ στην κυβέρνηση η σκανδαλολογία» χαρακτήρισε τον κ. Πετσίτη ως «φάντασμα», καθώς «όλη η Ελλάδα μιλά για αυτόν και αυτός δεν υπάρχει πουθενά, εξαφανίστηκε». Σχετικά με τα αναδρομικά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαμήνυσε πως «διαφημίστηκαν τόσο πολύ και όχι μόνο δεν έχουν αποτελέσματα, αλλά έχουν δημιουργήσει και οργή, γιατί όλοι περίμεναν περισσότερα χρήματα και τελικά λαμβάνουν λιγότερα».

«Αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση, μην μας παίρνετε ούτε τηλέφωνο»

Η Ελλάδα έχει μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο με το 2019 να αναμένεται «καυτό» όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις και την οικονομία της χώρας. Ο κ. Γεωργιάδης καλούμενος να κάνει τη δική του εκτίμηση για την οικονομία της Ελλάδας, τόνισε πως «με αυτήν την κυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Οι επενδυτές μας λένε ότι μέχρι να γίνει κυβερνητική αλλαγή, μην μας παίρνετε ούτε τηλέφωνο!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Εθνικό έγκλημα η συμφωνία των Πρεσπών»

«Σ’ αυτήν τη Βουλή υπάρχει δυστυχώς υπάρχει η πλειοψηφία για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών», επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Κ. Μητσοτάκη για ανταλλαγή των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτήρισε ως «σερβιτόρο» τον Αλέξη Τσίπρα και «καλό παιδί. Η κ. Μέρκελ ξέρει ότι ο Μητσοτάκης που “έρχεται” δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία και γι’ αυτό, επιλέγει να δώσει μερικούς μήνες στον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος λέει στη Γερμανία “θα στο δώσω”», πρόσθεσε το στέλεχος της ΝΔ, αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Είπαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία για να πάρει τις συντάξεις γιατί το κόμμα της κυβέρνησης ξέρουμε ότι υπερασπίζονται τους Σκοπιανούς να λέγονται Μακεδόνες. Άρα αυτή η συμφωνία είναι υπέρ για την Ελλάδα. Όμως ότι το θέμα των συντάξεων μπήκε αναγκαστικά στο τραπέζι που ήταν από τα ζητήματα που υπολόγισε η Γερμανία, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε ως «εθνικό έγκλημα» τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Η σχέση του Τσίπρα με τη Δημοκρατία είναι όπως των πιγκουίνων με τη Σαχάρα»

Σχετικά με την προτίμηση της κυβέρνησης να είναι η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου, η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «η σχέση του Τσίπρα με τη Δημοκρατία, είναι όπως των πιγκουίνων με τη Σαχάρα».

«Εκλέξαμε τους χειρότερους»

Καλούμενος να σχολιάσει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις σημερινές συγκεντρώσεις, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο για «παράσυρση του ελληνικού λαού», καθώς «επέλεξαν να εκλέξουν τους αθλιότερους ανθρώπους στην εξουσία, τους χειρότερους, που ούτε σπίτι μας για να καθαρίσουν το πάτωμα δεν θα τους βάζαμε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε ως «Συνέδριο νίκης» το αποψινό Συνέδριο της ΝΔ.

Loading