φωτογραφία αρχείου

Γιαννούλης για αρχαία Βενιζέλου: Ας μην αφησουμε ένα γινάτι να πάει την πόλη πίσω

Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον λαϊκισμό και την υποκρισία της προεκλογικής περιόδου ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή “Μιλάμε Πολιτικά” στο ραδιοφωνικό σταθμό flash 99,4 βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Έδωσε ως παράδειγμα τη δέσμευση της κυβέρνησης για πάταξη της εγκληματικότητας αμέσως μετά τις εκλογές.

propoli

Ανέδειξε ως νούμερο ένα πρόβλημα την ανεργία. “Ο κόσμος είναι σε μία οριακή κατάσταση. Δεν έχουμε ανοχή στην κοροϊδία”, ανέφερε.

Στα όρια της νομιμότητας ήταν άλλα τρία νομοσχέδια που ήρθαν στη Βουλή από την νέα κυβέρνησης ανέφερε ο κ. Γιαννούλης ερωτηθείς για το αν θα στηρίξει νομοθετήματα της κυβέρνησης.

Παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει λάθη και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να μην ρίχνει το «ανάθεμα» στην απέναντι πλευρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει το βηματισμό του όταν τα μέλη του θα βρίσκονται σε πλήρη συμμετοχή στην πραγματική δημόσια συζήτηση που γίνονται στην κοινωνία, και όχι στα μμε. Αυτό πρέπει να πολλαπλασιαστεί.

Ζήτησε καθαρό λόγο και δημοκρατικές αξίες. Θέλει μία εξωστρέφεια ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ζήτημα που έχει προκύψει με τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό ο κ. Γιαννούλης ζήτημα να” μην αφησουμε ένα γινάτι να πάει την πόλη πίσω 5 με 10 χρόνια”.

Loading