INTIME

Δέρβος: «Η ΝΔ δεν θα κόψει το επίδομα ανεργίας, θα επιδοτήσει την εργασία»

Την πρόθεση της ΝΔ να «επιδοτήσει την εργασία» και όχι να κόψει το επίδομα εργασίας τόνισε ο Κώστας Δέρβος, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

propoli

«Κανείς από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει δηλώσει ότι θα κόψει το επίδομα ανεργίας. Αυτό που είπα είναι ότι παράλληλα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία, ώστε οι πολίτες να βρίσκουν ευκολότερα καλύτερες δουλειές, να ενισχυθεί δηλαδή η παραγωγική διαδικασία», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εξάλλου, τη δήλωσή του «παρέφρασαν σκόπιμα τα υπόγεια του Μαξίμου ενόψει προεκλογικής περιόδου».

«Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει σε περισσότερα κονδύλια, πιο ελαστικά κριτήρια και περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να μειωθεί η ανεργία», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Δέρβος και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να μπουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στην παραγωγική διαδικασία».

«Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον κ. Πολάκη»

Όσον αφορά το σάλο που προκάλεσαν τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη, ο κ. Δέρβος χαρακτήρισε «θρασύτατο» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, υποστηρίζοντας πως «κάθε φορά που βλέπουμε μια δήλωση του νομίζουμε ότι έχει πιάσει πάτο. Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον κ. Πολάκη. Θίγει την ελληνική κοινωνία με τις δηλώσεις του».

Στο τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής τόνισε ότι «το Μαξίμου μόνο τις απαντήσεις που χρωστάει δεν δίνει, όσον αφορά τα σκάνδαλα που το περιτριγυρίζουν. Για παράδειγμα η υπόθεση Πετσίτη».

Loading