Διαδικτυακός «πόλεμος» Καμμένου – Βαρβιτσιώτη

Σε διαδικτυακό «πόλεμο» έχει εξελιχθεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει σήμερα ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή την επίσκεψη του πρώτου στο πριγκιπάτο του Μονακό.

propoli

Συγκεκριμένα, με την κριτική που άσκησε ο Μ. Βαρβιτσιώτης στο στέλεχος της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος απάντησε στο Twitter τονίζοντας συγκεκριμένα: «Ωραία ατμόσφαιρα, τώρα βγήκε και ο «δικαίωμά τους να καίνε τη σημαία» ο επονομαζόμενος Μίλτος ή φερετζές. Ότι και να πει δεν συμφωνώ να δημοσιευτεί ο διάλογος από τη δικογραφία της Μυκόνου με την παραγγελία στο Λιμενάρχη».

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε άμεσα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επίσης μέσω Twitter τονίζοντας πως «η «λάσπη» αποτελεί το ασφαλέστερο καταφύγιο για να καλύπτεις την αποτυχία σου. Προκαλώ εκείνους που επικαλούνται «διαλόγους» να τους δημοσιοποιήσουν και να τους δώσουν άμεσα στη δικαιοσύνη! Διαφορετικά θα επιβεβαιωθεί ξανά, ότι προορισμός των «Αθλίων» δεν είναι το Μονακό, αλλά το Βατερλών».

Θυμίζουμε ότι η διαδικτυακή διαμάχη του Πάνου Καμμένου με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από χθες, με την απάντηση του ΥΠΕΘΑ στην ερώτηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι έκαναν λόγο για «προκλητική συμπεριφορά» του Π. Καμμένου, την στιγμή που οι δύο αξιωματικοί βρίσκονται ακόμη στις φυλακές της Αδριανούπολης και η διαπραγμάτευση για το σκοπιανό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Loading