Διορίζουν την Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ

Η κυβέρνηση φροντίζει για την αποκατάσταση της πρώην αναπ. Υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο.

propoli

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ελάμβανε επίδομα ενοικίου αλλά και τις καταγγελίες σε βάρος της κ. Αντωνοπούλου για αδιαφάνεια και φωτογραφικές διαδικασίες από την πρώην Γενική Γραμματέας Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, Δήμητρα Χαλικιά νέα υπόθεση την επαναφέρει την κ. Αντωνοπούλου στο επίκεντρο.

Αυτή τη φορά και λίγους μόλις μήνες από την παραίτηση της, η πρώην Υπουργός βρίσκει νέα θέση εργασίας και μάλιστα στο Παρίσι.

Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση την επέλεξε για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Αφού λοιπόν αποφασίστηκε η τοποθέτηση της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 13.221,06 ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αυτό αποκαλύπτει έγγραφο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

[pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2018/07/antonopoyloy_-oosa.pdf”]

Υπενθυμίζεται ότι η Ρ. Αντωνοπούλου αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά το σάλο που ακολούθησε της αποκάλυψης ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1000€/μήνα για το διαμέρισμα που έμενε στο Κολωνάκι.

Σε παραίτηση υποχρεώθηκε και ο σύζυγός της, επίσης υπουργός κ. Παπαδημητρίου.

Loading