Διπλή γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογικό σποτ (vid)

Σε διπλή γκάφα υπέπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο προεκλογικό του σποτ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, προκαλώντας την… ειρωνική αντίδραση της ΝΔ.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, στο αρχικό βίντεο υπήρχε καρέ με τον δικτάτορα Μεταξά στη λίστα των προσωπικοτήτων του παρελθόντος (το οποίο «κόπηκε»), ενώ η δεύτερη γκάφα έχει να κάνει με την παρουσία του Μανώλη Πετσίτη σε ένα άλλο καρέ.

Ο Πετσίτης απεικονίζεται στην ομάδα ανθρώπων που στέκονται πίσω από τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 26 Ιανουαρίου 2015, μία ημέρα μετά την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε ότι ο Πετσίτης, πρώην συνεργάτης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, εμπλέκεται στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ και βρίσκεται εδώ κι ένα χρόνο… απομονωμένος στην Κύπρο.

ΝΔ: «Θέλει ο Πετσίτης να κρυφτεί και…»

Με αφορμή τη διπλή αυτή γκάφα, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει: «Οι επικοινωνιακοί φωστήρες του Μαξίμου δεν αφαίρεσαν μόνο τον δικτάτορα Μεταξά από το επηρμένο τηλεοπτικό σποτ που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως διάδοχο του Κολοκοτρώνη, του Βενιζέλου και του Καποδίστρια. Σε κάποιο πλάνο επανεμφανίζεται κι ο Πετσίτης! Είναι σαν να λέμε “θέλει ο Πετσίτης να κρυφτεί και το Μαξίμου δεν τον αφήνει”».

Δείτε εδώ το αρχικό βίντεο:

Loading