Δ. Αυγέρη: «Απεριόριστη η υποκρισία του Μητσοτάκη»

«Για απεριόριστη υποκρισία» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη σχετικά με την επιλογή του Κωνσταντίνου Τσουβαλά και του Γιώργου Μαυρωτά για την κάλυψη των θέσεων γενικών γραμματέων της κυβέρνησης, μιλώντας στον Flash 99,4 και τον Σταμάτη Βαλασιάδη.

propoli

Όσον αφορά στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υπαγωγή της δημόσιας τηλεόρασης και του ΑΠΕ στον πρωθυπουργό είπε: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Να αποδείξει ο Μητσοτάκης ποια είναι το σχέδιο του για τη δημόσια τηλεόραση. Δεν είμαι κακόπιστη αν και είμαι «καμένη» γιατί έζησα το μαύρο της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είχε αδυναμίες και ελλείψεις. Η επαναλειτουργία της έγινε με πόνο και οδύνες».

Ερωτηθείσα για το αν υπήρξε τελικά κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Αυγέρη τόνισε πως «Είμαι κατά των διαρροών και της δημιουργίας εντυπώσεων και των πληροφοριών ενώ είναι σε εξέλιξη μία διαδικασία. Δεν διαπίστωσα ούτε άκουσα καμία ένταση. Ας περιοριστούμε στη δημόσια ομιλία του  κ. Τσίπρα».

Τέλος αναφερόμενη στην αντιπολίτευση που θα ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως είναι οι βουλευτές και το κόμμα καθημερινά θα δίνουν αγώνες παντού.

Loading