Ειρωνική απάντηση Μάνου σε Αχτσιόγλου

Με ειρωνικό τόνο και διάθεση απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Στέφανος Μάνος στις εξαγγελίες της υπουργού Εργασίας, Εφης Αχτσιόγλου.

propoli

Μέσω διαδικτύου ο κ. Μάνος την κατηγορεί ότι το μόνο που θα πετύχει από αυτά που υποσχέθηκε είναι να γίνουν περισσότερες απολύσεις. Αναλυτικά το κείμενό του:

«Θερμά συγχαρητήρια στην αποφασιστική Υπουργό κ. Έφη Αχτσιόγλου που με μια απλή κίνηση διόρθωσε όσα προβλήματα είχε επισωρεύσει η κρίση στους εργαζόμενους.

Κήρυξε υποχρεωτικές τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας του προσωπικού στα τουριστικά και ναυτιλιακά γραφεία από το 2017 και στις τράπεζες για τα έτη 2016-2018.

Το αποτέλεσμα αυξήσεις από 15 έως 60% σε ήδη καλούς μισθούς. Συγχαρητήρια κ. Αχτσιόγλου. Πόσες ψήφους ελπίζει να κερδίσει; Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσουν απολύσεις, επειδή με τέτοιους μισθούς οι επιχειρήσεις από οριακά κερδοφόρες γίνονται ζημιογόνες. (Εκτός αν παρέμβει η κ. Αχτσιόγλου και απαγορεύσει τις απολύσεις).

Σε τελική φάση οι επιχειρήσεις θα κλείσουν, νέα κόκκινα δάνεια και θα πληγεί και ο τουρισμός. Συγχαρητήρια κ. Αχτσιόγλου. Συγχαρητήρια κ. Τσακαλώτο που σφυρίζετε αδιάφορος.

Loading